2009. április 30., csütörtök

Star Wars: Clone Wars



Igazi Star Wars rajongó lévén kötelező gyakorlatnak éreztem a Star Wars Clone Wars mobilos játék letöltést! És nem is csalődtam, nagyon szuper játék, a karaktereket jól fel lehet ismerni és a csata bombasztikus.

Aki szereti a lövöldözős játékokat, annak mindenképen ajánlom! Itt tovább tudtok olvasni hogy Juci mit gondolt a Star Wars mobil játékról.

Star Wars: Clone Wars játék letöltés mobilra innen mehet: katt!

2009. április 29., szerda

Madagaszkár 2



Jucus rábeszélésére letöltöttem én is a Madagaszkár 2 mobilos játékot. Azt mondta ez az egyik kedvence, és azt hiszem értem miért.

Ritka hogy egy mobil játéknak a dizájnja ennyire édes legyen! A kisállatokat meg lehet zabálni, és ami több, akcióban annyira cukik!! Ha szereted a mászkálós játékokat és az állatokat, feltétlenül töltsd le!

A Madagaszkár 2 játék letöltése mobilra innen indul: katt! Ez sem ingyen játék!

2009. április 28., kedd

BMW Racing



Miután a Need For Speed Undercover és Fast And Furious mobilos játékokat már kipróbáltam, a mostani harmadik nagyágyú is sorra kell hogy kerüljön: a BMW Racing!

Na mit is mondjak, a másik kettő simán leveri. De tényleg simán. Nem mondanám hogy rossz lenne ez a játék, de a másik kettő mellett nem tud labdába rúgni, nemhiába fejlesztették az NFS Undercovert évekig.

Hogy kipróbáld a BMW Racing mobil játékot, ide katt!

2009. április 27., hétfő

Metal Gear Acid




Jucival letöltöttük a Metal Gear Acid mobil játékokat, ő a Metal Gear Acid 2-t, én pedig az első változatot. Ő nem annyira nagy rajongója a lövöldözős játékoknak, én sokkal inkább, és meg kell mondjam ez az egyik legjobb játék a mobilra ebben a stílusban van (legalábbis amit én láttam.

Nem túlságosan brutális a dizájn, de elég izgalmas ahhoz hogy a figyelmemet 100%-ban lekösse. A 2. változat nekem egy kicsit jobban tetszik, úgyhogy én azt is le fogom még tölteni mert szerintem nagyon megéri.

A Metal Gear Acid mobilos játék letöltése innen indul: katt!

2009. április 26., vasárnap

Fast And Furious



Az egyik legkirályabb film a mozikban, és máris megcsinálták a játék mobilos változatát, na mit mondjak, Hollywoodban nem tökölnek!

Bár szerintem a játék nem sikerőlt annyira jól mint az NFS Undercover mobil játék, azért ez a játék is nagyon keményen nyomja és jó lett a dizájnja is. A játék során új autókat lehet nyerni, a móduszok közül nekem ismét a gyorsulási jön be a leginkább, nemhiába imádok száguldozni.

A Fast And Furious mobil játék letöltése innen mehet: katt! Figyelem, nem ingyen játék!

2009. április 25., szombat

Poker Million 2009 Bluff


Póker, póker és póker! Ki ne imádná, és most már mobilra is megvan a Poker Million Blöff. A kártyajáték köré sztori is van építve, bűnözők sorával kell megküzdened hogy kiszabadítsd a tesód a gengszterek fogságából.

Közben pedig fold, check, raise hegyek, kaszáld le őket ahogy csak tudod, nem véletlenül a póker az egyik legnépszerűbb játék a világon!

A Poker Million 2009 Bluff mobil játék letöltése innen mehet: katt!

És itt találod hogy Juci barátosném mit írt a mobil játékról.

2009. április 24., péntek

Legyen Ön is Milliomos 2009



A Legyen Ön is Milliomos talán minden idők legsikeresebb magyar qvíz műsora, nem is hiába, Vágó István nagyon erős imázst teremtett személyiségével. Nagyon szerettem nézni amíg képernyőn volt, és a játék 3. mobilos kiadásával is sokat játszottam annak idején.

Most megjelent a mobil játék negyedik változata mobilra, jóhogy rögtön letöltöttem. ùjak a kérdések és betettek még egy jokert, így talán könnyebb lesz eljutni a főnyereményig. Majd meglátjuk.

A Legyen Ön is Milliomos játék letöltés mobilra innen mehet: katt! Nem ingyen letöltés!

2009. április 22., szerda

Need For Speed Undercover



Imádom én is a mobilos játékokat, és elhatároztam hogy elkezdek bloggolni róla, remélem tetszik majd nektek. Nem ingyen játékokról írok, mert nem tartom fairnek ha valaki a játékokat ingyen tölti le, ha belegondolunk mennyi munka van egy ilyen mobil játék kifejlesztésében, akkor mindenki rájön hogy simán megéri az árát. A Jambánál egy héten 960 Ft-ba kerül három játék, ami szerintem nagyon megéri.

A Need For Speed utolsó kiadásáról szeretnék először írni: az Undercoverről, mert ez az egyik kedvenc játékom, azóta nyüstölöm amióta kijött mobiltelefonra. Azóta szerintem az autóversenyek királyává vált, nem láttam még ennél jobb játékot mobilra, de majd azért a többiről is írok.

Több üzemmódban is játsztható a játék, nekem leginkább a gyors irammód jön be, nevéből egyértelmüen következik hogy miért.

A Need For Speed Undercover letöltés mobilra innen mehet: katt!